Home

Премиерот Заев на средба во Германската индустриска и трговска комора во Берлин

Саеми во Германија

Саеми во Германија...Повеќе

Македонско-Германското стопанско здружение

Македонско-Германското стопанско здружение(DMWV) со 180 компании членови е најголемо билатерално здружение во Македонија...Повеќе

СЕС-Сениорски експертски сервис

СЕС-Сениорски експертски сервис …Повеќе

Делегациски патувања

Делегациски патувања... Повеќе

PR & Event-Managemant

PR & Event-Managemant...Повеќе

Актуелно

11.06.2018 - Машински Факултет Сала за состаноци (до Деканатот) Адреса: ул. Бранислав Нушиќ , Скопје

Намалување на загадувањето на воздухот со електромобилност

09.06.2018 - Појдовна точка: Соборен храм: Св. Климент Охридски Адреса: Бул. Партизански Одреди 17

Велосипедска тура на Македонско- Германско стопанско здружение

10.05.2018 - хотел Мериот, сала 2; Плоштад Македонија 7, Скопје

Редовно годишно собрание на Македонско- Германско стопанско здружение

25.04.2018 - Инбокс:Трница-Илинден, Скопје

Посета на нашата компанија-членка Инбох

17.04.2018 - Делегација на германското стопанство во РМ, Бул. ВМРО 1, Скопје

Networking- настан: Дигитален самит за земјите од Западен Балкан

12.04.2018 - Место: Делегација на германското стопанство во РМ Адреса: Бул. ВМРО 1, Скопје

Пратеници од Бундестагот во посета на Делегацијата на германското стопанство во Македонија

Ги поздравуваме новите членови!

Каталог на членови 2017

Пронајдете ја Вашата релевантна целна група во една интернационална мрежа!

Рекламирајте се со нас!

 

 

Наши премиум членови