German Job Portal

„German Job Portal“ е иницијатива на Делегацијата на Германското стопанство во Македонија и на Германск-Српската стопанска комора во соработка со Германското здружение за индустрија и трговија во Албанија.

German Job Portal нуди платформа за фирмите и институциите во регионот кои имаат врска со Германија, кои бараат персонал, сакаат да се информираат за пазарот на трудот и се интересираат за локално образование и дообразување.                                                                                                                                                                     Покрај актуелните конкурси за работни места, информации за пракса, стипендии и програми за размена на локално ниво и во Германија, „German Job Portal“ нуди преку својата база на податоци висококвалифицирани кандидати, студенти и млади професионалци.

 

Работење и живеење во срцето на Европа...

Понуда на Германската агеција за труд и вработување со седиште во Бон. За повеќе информации кликнете на банерот.

Контакт

Марија Радевска