Влез на пазарот

Со задоволство ќе Ве поддржиме во Вашата потрага по деловени партнери во Германија, Србија, Албанија и Косово. Како Делегација на германското стопанство во Македонија ја придружуваме секоја македонската фирма при влезот на пазарот во Германија, но истата услуга може да ја понудиме и за регионалните пазари: Србија, Албанија и Косово.

Понуда со попуст – пакет на  услуги кои ги нуди Делегацијата на германското стопанство во Македонија со нашите канцеларии во Србија и Албанија: => Презентација на фирми на Југозападен Балкан.