Sixt rent a car Македонија

Нашата компанија членка Делфино Рент а кар Sixt rent a car Македонија  е дел од мрежата на Sixt Rent a car Германија, за сите 170 компании членови на Македонско-Германското стопанско здружение (DMWV) воедно и за нивните деловни партнери и клиенти од Германија за време на престојот во Македонија им ги нуди своите  услуги на располагање.

Sixt rent a car Македонија за членовите на Македонско-Германското стопанско здружение (DMWV) нуди 15% попуст.  Во тој контекст SIXT Македонија може да Ви ги понуди следните услуги 

  • Краткорочни и долгорочни изнајмување на возила според цени креирани согласно  потребите и барањата на членовите на DMWV за сите категории на возила (економска, компакт, средна, стандард, премиум, возила со погон на сите тркала - џипови, комбиња);
  • Mеѓународен и внатрешен трансфер на патници со луксузни возила и комбиња, вклучувајќи организација и превоз на делегации;
  •   Limousine service со Премиум класа на возила (Aud 6i, VW,);
  •   Limousine service со Премиум класа на возила (Toyota Land Cruiser 2013 Luxury SUV);
  • Програма на SIXT картички (златна, платиниум), што овозможува целосна мобилност    при бизнис и приватни патувања насекаде во светот;

Ве молиме Вашето барање да го проследите на следниов мејл:

E-mail: reservations(at)sixt.com.mk

Mobile 24/7 +389(0)75 44 89 02

Tel.             +389(2) 311 22 22

www.delfino.com.mk

 

 Компанијата Sixt rent a car и стопанските комори на Германија кои се застапени во 120 земји ширум светот имаа склучено договор за соработка на глобално ниво, со тоа и Вам како членови на Македонско-Германското стопанско здружение (DMWV) Ви се нуди оваа можност!

Контакт

Mаријан Малинов

malinov(at)ahk.mk