Home

Премиерот Заев на средба во Германската индустриска и трговска комора во Берлин

Саеми во Германија

Саеми во Германија...Повеќе

Македонско-Германското стопанско здружение

Македонско-Германското стопанско здружение(DMWV) со 180 компании членови е најголемо билатерално здружение во Македонија...Повеќе

СЕС-Сениорски експертски сервис

СЕС-Сениорски експертски сервис …Повеќе

Делегациски патувања

Делегациски патувања... Повеќе

PR & Event-Managemant

PR & Event-Managemant...Повеќе

Актуелно

12.04.2018 - Место: Делегација на германското стопанство во РМ Адреса: Бул. ВМРО 1, Скопје

Пратеници од Бундестагот во посета на Делегацијата на германското стопанство во Македонија

Displaying 8 to 8 of 8
<< First < Previous 1 2 Next > Last >>

Ги поздравуваме новите членови!

Каталог на членови 2017

Пронајдете ја Вашата релевантна целна група во една интернационална мрежа!

Рекламирајте се со нас!

 

 

Наши премиум членови