Spielwarenmesse® - Водечки светски саем за играчки

 

Spielwarenmesse eG – Германската стопанска комора во Македонија е застапник на компанијата за организација на саемски манифестации Spielwarenmesse®, која ги организира саемите:

Spielwarenmesse® - Светски водечки саем за играчки

Insights X – Саем за канцелариски и училишни материјали

Kids Turkey – Саем за детски играчки, бебешка опрема

Kids Russia – Саем за детски играчки, бебешка опрема

Kids India – Саем за детски играчки, бебешка опрема

 

Повеќе информации ќе најдете на

www.spielwarenmesse-eg.de/company/events/

Лице за контакт:

Марија Томова Спиркоски

бул. Климент Охридски 30
        MK-1000 Скопје        
Мејл: tomova(at)mazedonien.ahk.de

 Тел.: +389 2 3296 786
Факс: +389 2 3296 790