Посета на нашата компанија-членка Инбох

Networking- настан: Дигитален самит за земјите од Западен Балкан

Патрик Мартенс, Директор на делегација на Германското стопанство домаќин на делегација од Албанија

Нови канцеларии на Делегацијата на германското стопанство во РМ

Премиерот Заев на средба во Германската индустриска и трговска комора во Берлин

Новогодишна забава на Македонско-Германското стопанско здружение

Октоберфест на Македонско- Германско стопанско здружение 2017

Pаботна средба на членовите на МГСЗ со премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев

DMWV-Welcome: запознавање на новите членови

Делегациско патување на тема: Енергетска ефикасност при изградба на објекти

РЕДОВНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЧЛЕНОВИ 2017

Конференција за медиуми- Деловна клима во РМ

German New Year’s Gathering

Настан: Стопански врски, Германија – Македонија

Делегациско патување на тема: Енергетска ефикасност при изградба на објекти

Појадок за покровителите на 10. Октоберфест

DMWV Октоберфест 2016

Редовно Годишно собрание на МГСЗ

22.02.2016 Делегациско патување: Пекарска и кондиторска индустрија

12.02.2016-DMWV-Welcome: запознавање на новите членови

Новогодишна забава на Македонско-Германското стопанско здружение 15.12.2015

Настан: Панел дискусија на тема:“ Правни разговори за данокот на добивка: новата правна регулатива, спогодби за избегнување на двојно оданочување и искуства од регионот“

Настан: Поттикнување на иновациската дејност и подобрување на пристапот до финансиски услуги за иновации кај компаниите

Појадок за покровителите на 9. Октоберфест

DMWV Октоберфест Скопје 2015

DMWV-Welcome: запознавање на новите членови 18.09.2015

15. годишен јубилеј Германска комора во РМ

DMWV-Welcome: запознавање на новите членови 03.04.2015

Годишно собрание на Македонско-Германско стопанско здружение 2015

Austrian-German New Year’s Gathering

Тркалезна маса- Дуален образовен систем

Работен појадок со новата германска амбасадорка

DMWV-Welcome: запознавање на новите членови

8. DMWV- Октоберфест 2014 -Скопје

3. DMWV- Фудбалски

Посета на компанијата Сеавус

10. Април 2014 Годишно собрание на Македонско-Германско стопанско здружение 2014

24.02.2014 Делегациско патување на тема индустрија за пијалоци- Баварија

27.02.2014 DMWV- Појадок за Добредојде: запознавање на новите членови

13.12.2013 Работен ручек со премиерот на РМ, Никола Груевски

05.12.2013 Посета на компанијата Вурт

25.10.2013 DMWV- Појадок за Добредојде: запознавање на новите членови

26.09.2013 7. Октоберфест на DMWV во Скопје

04.07.2013 Посета на Фалке & Спебо Медикал

1.06.2013 2. DMWV Фудбалски турнир

31.05.2013 Работен појадок за премиум членови на DMWV

21.05.2013 Посета на компанијата Макпрогрес

24. април 2013 Анкета за бизинс климата во Македонија 2013

19. април 2013 DMWV-Welcome: запознавање на новите членови

10. април 2013 Донација на Македонско- Германско стопанско здружение

06. март 2013 Редовно годишно собрание Македонско-Германското стопанско 2013