Пратеници од Бундестагот во посета на Делегацијата на германското стопанство во Македонија

Begin:
12.04.2018 | 15:00
End:
- 16:00
Location:
Место: Делегација на германското стопанство во РМ Адреса: Бул. ВМРО 1, Скопје